Rael Maitreya

 

Earth Unreal

 

Have you ever heard of a Mexican truffle, or corn smut? It’s not your typical truffle, but a unique delicacy known as huitlacoche.

This is a fungus that grows on corn when the weather is hot and humid. The result? The corn kernels swell up into large, blue-black growths.

Now, you might be thinking, “Who would want to eat that?” But when cooked, huitlacoche tastes like a mix of mushrooms, fresh corn, and black truffles. It’s a flavor that’s hard to describe but absolutely delicious. Some farmers even intentionally infect their cornfields to grow this delicacy.

The history of huitlacoche goes back to the indigenous cultures of Mexico. So next time you’re feeling adventurous, why not give huitlacoche a try? It’s a taste of history and a culinary experience you won’t forget.

Image credit: Organically Roland (Facebook)

Earth Unreal: Earth Unreal

 

メキシコのトリュフトウモロコシ黒穂病について聞いたことがありますか?
これは典型的なトリュフではなく、ウイトラコーチェ・ウイトラコッシュとして知られるユニークな珍味です。
これは、高温多湿の気候のときにトウモロコシに発生するです。 結果? トウモロコシの粒は青黒い大きな塊に膨れ上がります。
さて、「誰がそんなものを食べたいと思うだろうか?」と思うかもしれません。
しかし、調理すると、ウイトラコチェはキノコ、新鮮なトウモロコシ、黒トリュフを混ぜたような味になります。
なんとも表現しにくい味わいですが、本当に美味しいです

この珍味を栽培するためにトウモロコシ畑を意図的に感染させる農家もいます。
ウィトラコチェの歴史はメキシコの先住民文化にまで遡ります。
次回、冒険したい気分になったら、ウイトラコチェを試してみてはいかがでしょうか? 歴史の味わいと忘れられない料理体験です。


画像クレジット: Organically Roland (Facebook)
アース アンリアル: アース アンリアル

 

ウイトラコーチェメキシコの伝統的な食用キノコ - たんぱく質のストックフォトや画像を多数ご用意 - たんぱく質, アステカ文明, オメガ3脂肪酸 - iStock (istockphoto.com)