Harvest in the end of summer | ごちょのブログ〜英国 のんびり田舎日記

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*お知らせ* 2013年5月中旬にてCherish Kitchenレッスンを一時クローズします。詳細はhttp://www.cherish-kitchen.comまで。

It was the day almost the end of summer.



After the long simmering with the harvest of Cornwall
I found YOU.

Broth with prawns and mussels with roast garlic paste.






They are perfect match with home made sour bread.
Couldn't stop munching.

Next day
why not treat yourself with sizzling pasta?


Enjoy it after cuddle with your lovely family and yourself!

ムール貝と海老のシチューを作る。
濃厚な香りが漂う。

あらかじめ仕込んでおいた
ローストガーリックのペーストと
サワーブレッドとの相性は抜群。

翌日には
パスタを足すだけで
こんなにも立派な一皿が。

食卓の笑顔を目に焼き付けて。

そんな
夏の終わりの日のこと。